Cara Nak Order Vivix Dengan Cepat

pengedar-shaklee-chendering-kuala-terengganu-dan-sekitarnya

Rata-rata bila sebut vivix orang pasti tertoleh lagi sekali sebab namanya yang agak unik. ye, unik dan baaanyak keistimewaan. Ramai yang cari vivix untuk ikhtiar sembuh dari kanser, kencing manis, darah tinggi, sopak, selaput mata dan tak kurang juga ambil vivix atas sebab nak cantik 😉 Akan tetapi tak ramai yang tahu bagaimana cara nak order vivix dengan cepat. Hari […]

Read more

Pengedar Shaklee Chendering Kuala Terengganu Bertauliah

pengedar-shaklee-chendering-kuala-terengganu-dan-sekitarnya

Assalamualaikum semua, hari ni akak vitamin nak buat hebahan ya. Orang Kuala Terengganu dah tak perlu pening kepala nak dapatkan vitamin Shaklee. Kadang malas nak tunggu abam posmen, jadi akak dah ada wakil untuk anda; Atiqah Asri. Nama samarannya #MommyShaklee. Kalau setakat area Chendering dan 5km sekitarnya atiqah bagi servis PERCUMA je tanpa bayaran 😉 Nak best lagi? Khidmat rundingan eksklusif […]

Read more

C Kin Villa Inn Homestay Bajet di Teluk Senangin Perak

c-kin-villa-inn-homestay-bajet-teluk-senangin-perak-4

Musim cuti sekolah bakal tiba, ibu ayah mesti dah cuba riki dua tiga tempat untuk bawa anak-anak berjalan kan. Kami takpe setiap hari cuti, kerja dari rumah je. Masa flexible. =) Minggu lepas ayah tiba-tiba roger kami anak beranak jalan perak. Ambil angin di pantai katanya. Tak rancang pun, dapat whatsApp dari group family kebetulan pakcik akak baru buka homestay di […]

Read more

Bagaimana Nak Kenal Impetigo Atau Sakit Kulit Lain?

Hari ni akak nak bercerita pasal penyakit impetigo. Akak pun baru je dengar tentang penyakit ni dan mulalah cari beberapa sumber.   Impetigo adalah sejenis penyakit kulit yang senang berjangkit. Ia biasanya di alami oleh kanak-kanak dan bayi di bahagian muka, leher dan tangan.   Impetigo sangat jarang terkena pada orang dewasa. Impetigo terjadi disebabkan oleh dua bakteria iaitu Pyogenese […]

Read more
1 2 3 90