Biznes Dropship Shaklee Dibuka, Untung Runcit Setiap Hari!

Rata-rata sekarang mencari peluang biznes yang kedua ketiga untuk support belanja harian. Lebih lagi surirumah dan pelajar, kos semakin meningkat hari demi hari. Jadi nak taknak kena ada extra income. Antara yang paling popular biznes dropship. Pernah dengar dropship? Ia biznes tanpa modal. Kalau nak biznes shaklee pun boleh juga bermula dengan dropship bersama akak. Bagaimana … Read more

Cara Elak Kulit Bercapuk Masa Pakai Bedak Akibat Kulit Kering Esktrem!

Huwaa ini akak paling tak suka. Teringin tengok orang pakai bedak, nak juga berbedak. Hingga ke sudah diri sendiri yang menyesal bila tengok muka bercapuk! Inilah dilema yang akak pernah lalui dulu. Korang alami benda yang sama tak? Jadi nak buat macamana?   Pertama, kenalah ambil tahu sebab apa kulit boleh bercapuk, ya semestinya salah … Read more

COD Shaklee Klang Kg Delek Port Klang Vivix Ready Stock

Hai salam sejahtera semua Mencari dan ingin membeli produk shaklee dengan kadar yang cepat tanpa perlu tunggu posmen datang berhari-hari? InsyaAllah saya boleh bantu. Saya ada ready stock shaklee termasuk vivix (vitamin premium) dan boleh COD di hadapan rumah anda terutama kawasan sekitar Kg Delek Klang Port Klang.   Hanya tekan link ni >> Contact … Read more

Boleh ke Resveraterol Rawat Sakit Buah Pinggang?

Jika anda tanya akak vitamin boleh ke vivix (dalam vivix ada Resveraterol) rawat sakit buah pinggang, jawapannya tidak. Kerana vivix adalah suplemen ataupun makanan tambahan. Ibarat kita solat, suplemen adalah solat sunat. Ia perlukan untuk topup dan cantikkan ibadah kita seharian. Sebaiknya terbaik, buat pemeriksaan dan dapatkan nasihat dari doktor pakar tentang keadaan buah pinggang anda. … Read more

Bila Kawan-kawan Dia Dah Nyanyuk Ditambah Dengan Sakit Lain, Dia Masih Enjoy Membuat Kajian

Perkenalkan. A 63 year old nenek. Av mula-mula lihat macam tak percaya umurnya mencecah 63 tahun. Definetely no plastic surgery but with optimum nutrition. Healthy aging goal! Dr Sonhee pesan 3 benda : Makan makanan sihat (avoid processed food, contaminated with pestiside etd, eat fresh foods & food from all groups) Bersenam secara rutin Isi lompong … Read more