C Kin Villa Inn Homestay Bajet di Teluk Senangin Perak

Musim cuti sekolah bakal tiba, ibu ayah mesti dah cuba riki dua tiga tempat untuk bawa anak-anak berjalan kan. Kami takpe setiap hari cuti, kerja dari rumah je. Masa flexible. =)

c-kin-villa-inn-homestay-bajet-teluk-senangin-perak-5

Minggu lepas ayah tiba-tiba roger kami anak beranak jalan perak. Ambil angin di pantai katanya. Tak rancang pun, dapat whatsApp dari group family kebetulan pakcik akak baru buka homestay di Teluk Senangin jadi why not kami cuba kan?

Sambil tu support saudara sendiri. hihi. Eh tapi review ni tak berat sebelah tau. Ikhlas dari pandangan kami secara personal dengan harga jimat.

c-kin-villa-inn-homestay-bajet-teluk-senangin-perak c-kin-villa-inn-homestay-bajet-teluk-senangin-perak-2 c-kin-villa-inn-homestay-bajet-teluk-senangin-perak-3

Homestay C Kin Villa Inn ni baru je beroperasi lebih kurang 3 bulan lepas. Satu mungkin orang takut nak cuba sebab namanya ingat milik orang cina. Jangan risau pakcik saya melayu islam, nor asyikin namanya. Ramai tak ramai, bulan disember ni dah fully booked ye. Geng bikers, badan kerajaan pun sempat check-in di sini bulan lepas 😉

Salah satu keistimewaan homestay ni adalah ada private pool. Sesuai sangat untuk adakan family day. Fasiliti lain ada juga multipurpose hall atau bilik seminar (boleh muatkan 20-30 orang), pantry, tapak perkhemahan, set bbq, sewa basikal dan lain-lain.

Nak ambil angin pantai pun tak jauh, 2-3minit berjalan kaki dah sampai. Kebetulan kami jalan di pantai sekitar masa 9-10 pagi. Dapatlah saksikan bot turunkan pukat. Fuh tengok ketam masih hidup lagi. Fresh! 😉

Nak lebih seronok korang pergilah sendiri. InsyaAllah puas hati. Ada harga istimewa hingga 31 disember 2016 ni ye. Hanya RM109 je sebilik. Boleh booked tarikh cepat sementara ada offer. Untuk pertanyaan dan tempahan,

Call 010-211 0309 (En. Farhan) atau 013-584 1665 (En. Asyikin)

Happy holiday uolls 😉

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

Leave a Comment

CommentLuv badge