Cara Nak Beli Vivix Dengan Harga Ahli

Bercakap tentang vivix, rata-rata pesakit majoriti dah kenal apa itu vivix apatah lagi pesakit yang ada katarak mata, sopak dan pesakit buah pinggang.

Vivix sinonim dengan nama tonik ajaib kerana kandungan buah-buahan rare ada di dalamnya.

Malah bukan sahaja kerana nama, produk dan cara hasilkan vivix pun sudah dipatenkan di dunia, jadi ini adalah satu-satunya minuman botanik yang mampu membantu pesakit hingga ke tahap selular (iaitu DNA sel).

Dalam satu kajian di Amerika, mereka menemui resverterol yang ada di dalam wain mampu membantu ramai selesaikan masalah kesihatan. Jadi dengan kekuatan Team R&D Shaklee seramai 60 orang saintis, mereka kaji lebih dalam itulah terhasilnya vivix.

 

 

Ianya halal dan sudah pun terbukti secara klinikal 10x lebih hebat dari resveraterol!

Sebab itu ramai yang mula tercari-cari mana nak dapatkan vivix berserta harga.

Sebotol vivix 150ml berharga RM475 boleh tahan selama sebulan. Untuk beli vivix dengan harga ahli, ada 2 cara tuan/puan boleh ikut:

  1. Daftar Ahli hanya RM69 dan beli sebotol vivix dengan harga ahli RM402.80. Jumlah tuan/puan perlu bayar hanya RM471.80, PERCUMA postage (JIMAT RM13.80) , atau
  2. Beli set twinpack vivix dengan harga hanya RM805.60. Tuan/puan akan dapat 2 botol vivix, PERCUMA membership, PERCUMA postage dan bawa pulang CASH RM37. (JIMAT RM116.60!)

 

Banyak boleh jimat, kan?

whatsApp akak 018-3176090 untuk tempahan

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

2 thoughts on “Cara Nak Beli Vivix Dengan Harga Ahli

Leave a Comment

CommentLuv badge