Pengedar Shaklee Shah Alam, Setia Alam & Bukit Jelutong

Boleh tahan makan kos juga dari Setia Alam ke HQ Shaklee di Sunway Geo Subang. Ramai yang berkira-kira nak ke sana untuk mendapatkan contoh hanya satu tong Energizing Soy Protein. Yelah ada sesetangah orang takut berurusan online apatah lagi yang melibatkan duit. Takut nak transfer selagi tak kenal orangnya, ye tak? Ataupun perlukan vitamin cepat. Lambat tunggu … Read more

Pengedar Shaklee Aktif Bukit Beruntung Rawang

Sekarang nak beli vitamin Shaklee di Bukit Beruntung Rawang mudah dan cepat whatsApp je 013-3003185. atau kalau susah nak save number boleh klik link ni > Order Shaklee dengan Wanie. Shazwanie bukanlah hanya penjual dia juga adalah pengamal vitamin Shaklee. Jadi selok belok, fungsi vitamin dan cara makan yang betul akan di ajar. Tidaklah anda makan … Read more

Cari Ubat Kuat Yang Selamat Pada Buah Pinggang Dan Jantung

Akak pernah beberapa kali berborak dengan salah seorang penjual ubat kuat. Beliau boleh dedahkan ubat kuat adalah salah satu produk yang tidak bermusim. Sentiasa orang lelaki cari. Memang mudah untuk menjual sebab seberapa harganya pun customer sanggup bayar asalkan dapat baiki masalahnya. Majoriti dari buyer online. Mudah beli, bayar dan barang dapat tanpa diketahui oleh … Read more

Kenapa pesakit kencing manis kena jaga kaki dari luka?

Kencing manis antara sakit orang kaya, mana taknya bila dah kena sakit ni makan minum tak boleh sebarangan. Kena hati-hati pilih. Sebab makanan yang diambil liat nak tukarkan pada tenaga. Boleh tengok sendiri orang yang ada kencing manis akan cepat berasa letih, mengantuk dan bila lapar boleh sampai menggigil. Siap sedia sekurang-kurangnya ada gula-gula atau … Read more

Pengedar Shaklee Chendering Kuala Terengganu Bertauliah

Assalamualaikum semua, hari ni akak vitamin nak buat hebahan ya. Orang Kuala Terengganu dah tak perlu pening kepala nak dapatkan vitamin Shaklee. Kadang malas nak tunggu abam posmen, jadi akak dah ada wakil untuk anda; Atiqah Asri. Nama samarannya #MommyShaklee. Kalau setakat area Chendering dan 5km sekitarnya atiqah bagi servis PERCUMA je tanpa bayaran 😉 Nak … Read more