Kenapa pesakit kencing manis kena jaga kaki dari luka?

Kencing manis antara sakit orang kaya, mana taknya bila dah kena sakit ni makan minum tak boleh sebarangan. Kena hati-hati pilih. Sebab makanan yang diambil liat nak tukarkan pada tenaga. Boleh tengok sendiri orang yang ada kencing manis akan cepat berasa letih, mengantuk dan bila lapar boleh sampai menggigil. Siap sedia sekurang-kurangnya ada gula-gula atau … Read more

Pengedar Shaklee Chendering Kuala Terengganu Bertauliah

Assalamualaikum semua, hari ni akak vitamin nak buat hebahan ya. Orang Kuala Terengganu dah tak perlu pening kepala nak dapatkan vitamin Shaklee. Kadang malas nak tunggu abam posmen, jadi akak dah ada wakil untuk anda; Atiqah Asri. Nama samarannya #MommyShaklee. Kalau setakat area Chendering dan 5km sekitarnya atiqah bagi servis PERCUMA je tanpa bayaran 😉 Nak … Read more

Pengalaman Tonsil membengkak pada bayi saya

Sakit badan-badan ni belum hilang rasanya bila event straight. Alhamdulillah balik klang kali ni full pack! Terima kasih Allah atas kelapangan waktu. dapat memenuhi semua jemputan, lancarkan An-Nawwar Fun Trip, hadiri Mascel nanny tersayang, Master hanum. semua aktiviti ni bertambah memenatkan lagi-lagi bila Alfateh demam. ke mana saja saya pergi confirm bawa dia, direct menyusu … Read more