COD Vivix di Klang dan Sekitarnya

Rata-rata bila sebut vivix orang pasti tertoleh lagi sekali sebab namanya yang agak unik. ye, unik dan baaanyak keistimewaan. Ramai yang cari vivix untuk ikhtiar sembuh dari kanser, kencing manis, darah tinggi, sopak, selaput mata dan tak kurang juga ambil vivix atas sebab nak cantik 😉   Akan tetapi tak ramai yang tahu bagaimana cara … Read more

Cara Elak Kena Dialisis Agar Boleh Jimat RM5000 sebulan

Dukacita sungguh bila dapat tahu mak mertua akak sendiri detect buah pinggang rosak. Alhamdulillah now at early stage. Takkan nak tunggu kronik kan. Doktor bagitahu ini berpunca dari kesan pengambilan ubat seharian. Ya, memang banyak mak makan ubat hospital. Lately mak kerap cerita dia sakit pinggang. Mula-mula kami ingatkan biasa sahaja sebab masa muda dulu mak … Read more

Telomere Ibarat Hujung Tali Kasut. Apa Jadi Kalau Ia Rosak?

Kalau tali kasut dah terbuka, jalan pun boleh tersadung! Eh itu perumpamaan saje. Bila sebut vivix atau sirap merah boleh bantu merawat dari terus ke DNA sel, orang macam faham tak faham. Camne ek? Akak pun macam tu sebelum ini, kita bukan doktor tapi kita boleh baca dari sudut pandang sains. Apa itu telomere? Ingat … Read more

Kenapa pesakit kencing manis kena jaga kaki dari luka?

Kencing manis antara sakit orang kaya, mana taknya bila dah kena sakit ni makan minum tak boleh sebarangan. Kena hati-hati pilih. Sebab makanan yang diambil liat nak tukarkan pada tenaga. Boleh tengok sendiri orang yang ada kencing manis akan cepat berasa letih, mengantuk dan bila lapar boleh sampai menggigil. Siap sedia sekurang-kurangnya ada gula-gula atau … Read more

Cara Nak Order Vivix Dengan Cepat

Rata-rata bila sebut vivix orang pasti tertoleh lagi sekali sebab namanya yang agak unik. ye, unik dan baaanyak keistimewaan. Ramai yang cari vivix untuk ikhtiar sembuh dari kanser, kencing manis, darah tinggi, sopak, selaput mata dan tak kurang juga ambil vivix atas sebab nak cantik 😉 Akan tetapi tak ramai yang tahu bagaimana cara nak … Read more