Hasil Detoks Parasit Buat Cacing Mati, Kulit Cerah Dan Perut Tidak Boroi Lagi

  Bila dalam badan ada cacing memang biasanya tak perasan. Yelah, benda dalaman memang tidak nampak. Tanda-tanda awal pun agak samar sebab lebih kurang sahaja dengan symptom penyakit lain. Kan? Tapi korang masih boleh cek senarai ni >> 11 Tanda Badan Ada Cacing untuk pastikan yang badan ada cacing atau tidak.   Dan akak juga … Read more

1001 Testimoni Vivix Bantu Pesakit Kronik

Sejak dua menjak ni tak lari dari share tentang kehebatan vivix. Bukan apa seronok dan syukur sangat bila lihat orang yang datang dahulunya mengadu sakit.   Akak ni bukan doktor tapi bila masuk dunia vitamin, alhamdulillah Shaklee selalu adakan kelas tentang produk. Banyak yang selama ni akak tak tahu dan ambil tak ambil kisah kini … Read more

6 Cara Vivix Bantu Rawat Sakit Buah Pinggang

Risau yang amat bila ibu atau ayah cerita dia mula sakit sana sini. Walau cuma selesema dan batuk pun akak dah risau. Dua tiga hari ni ibu kerap cerita lebih kurang bahagian pinggang tu sakit. Macam rasa nyut nyut.   Teringat sebelum ni ibu ada buang hempedu. Takut ia antara kesan sampingan atau sebagainya. Ibu … Read more