1001 Testimoni Vivix Bantu Pesakit Kronik

Sejak dua menjak ni tak lari dari share tentang kehebatan vivix. Bukan apa seronok dan syukur sangat bila lihat orang yang datang dahulunya mengadu sakit.   Akak ni bukan doktor tapi bila masuk dunia vitamin, alhamdulillah Shaklee selalu adakan kelas tentang produk. Banyak yang selama ni akak tak tahu dan ambil tak ambil kisah kini … Read more

6 Cara Vivix Bantu Rawat Sakit Buah Pinggang

Risau yang amat bila ibu atau ayah cerita dia mula sakit sana sini. Walau cuma selesema dan batuk pun akak dah risau. Dua tiga hari ni ibu kerap cerita lebih kurang bahagian pinggang tu sakit. Macam rasa nyut nyut.   Teringat sebelum ni ibu ada buang hempedu. Takut ia antara kesan sampingan atau sebagainya. Ibu … Read more

Detoks Dengan Hanya 1 Sudu Teh Vivix Sehari

Ewah sekarang nak senang semua vivix ye. Hehe akak pun tak ketinggalan nak share tentang vivix ni untuk detoks. Eh boleh ke vivix detoks badan kita? Bukan ke vivix ni terkenal untuk penyakit kronik je? Biasa dengar vivix untuk kanser, vivix untuk diabetes, vivix untuk katarak mata. Rupanya vivix pun boleh untuk detoks.   Apa … Read more