Cara Mudah Nak Personalize Link WhatsApp Supaya Nampak Lebih Korporat

Zaman makin canggih manggih ada je idea terbaru supaya nak memudahkan kita sebagai online seller mahupun online purchaser. Jika dahulunya customer hendaklah save no kita di phonebook mereka barulah dapat whatsApp kita kan? Itupun bila line slow nombor kita tak masuk-masuk. Takut customer fed-up terus tak jadi order ye tak. Padahal dia lupa tekan butang … Read more

Pengedar Shaklee Kg Delek dan Telok Gadong Klang No 1

Sekarang apa yang tak naik? Semua naik. Terbaru ni ron 95 naik lagi 15 sen. Melambung bukan main tinggi padahal kita pembekal minyak dunia, ye dak? Oh lupa bukan harga naik, cuma subsidi je ditarik :p Untunglah minyak ikan Shaklee tak naik. Hehe maintain sama harga. Tak pernah dengar minyak ikan Shaklee? Namanya Omega Guard. … Read more

Benarkah Virus Penyebab Sakit Tonsil?

Beberapa tahun lepas ibu pernah disahkan tonsil. Kalau perasan di kawasan tekak ada benjol dan ia makin terasa membuatkan orang yang sakit tonsil berasa susah nak telan makanan.   Bukan itu sahaja, di waktu biasa ibu rasa perit di tekak hinggakan nak bercakap pun rasa sakit. Pada masa itu ingatkan ia hanya benjolan biasa seperti … Read more

Cara Rawat Sopak dengan Selamat dan Berkesan

Jika tidak rawat sopak dengan cepat, risiko ia merebak sangat tinggi. Ada yang perlahan tapi ada yang cepat. Itu yang risau, bila terlalu banyak kawasan yang terkena sopak, makin lamalah proses baik semula.   Yelah ia bukan penyakit on the spot macam demam, migrain atau seangkatan dengannya, penyakit ini timbul kesan dari gaya hidup seseorang … Read more