COD Vivix di Klang dan Sekitarnya

Rata-rata bila sebut vivix orang pasti tertoleh lagi sekali sebab namanya yang agak unik. ye, unik dan baaanyak keistimewaan. Ramai yang cari vivix untuk ikhtiar sembuh dari kanser, kencing manis, darah tinggi, sopak, selaput mata dan tak kurang juga ambil vivix atas sebab nak cantik šŸ˜‰

 

Akan tetapi tak ramai yang tahu bagaimana cara nak order vivix dengan cepat. Hari ini akak nak kongsi caranya. Sebelum itu, untuk yang baru pertama kali dengar vivix, vivixĀ adalah vitamin premium yang sudah dipatenkan di dunia oleh syarikat nutrisi semulajadi (Shaklee).

 

Vivix adalah cecair berwarna merah hati yang rasanya masam dan manis. Ia sudah pun terbukti secara klinikal dapat bantu rawat penyakit hingga ke peringkat DNA sel. Seperti yang kita maklum, kebanyakan penyakit berpunca dariĀ dari sel-sel dalam badan yang rosak disebabkan terdedah kepada tekanan dan toksin serta alam sekitar yang tidak sihat.

 

order-vivix-shaklee-rawat-kanser

Jadi vivix bertindak menggantikan sel-sel yang dah rosak dengan sel-sel baru yang lebih sihat. Vivix bukan lah ubat yang dapat menyembuhkan penyakit dalam sekelip mata. Ia akan merawat dari punca secara berperingkat dan membaiki satu persatu sehinggalah sembuh sepenuhnya.

 

Ini adalah salah satu ikhtiar kita, selebihnya kita kena tawakkal pada Allah. Mudah je nak order vivix, dapatkan pada pengedar sah shaklee.

 

Kepada yang berada di Klang dan sekitarnya, boleh order terus denganĀ akak since akak memangĀ Pengedar ShakleeĀ Klang No 1. Penghantaran dan consultation percuma šŸ˜‰

 

pengedar-shaklee-kg-delek-sg-udang-telok-gadong-klang

 

Selain di Klang dan negeri lain, akak boleh poskan sahaja. Biasa order sebelum pukul 3 akan sampai keesokannya (tertakhluk pada lokasi).

 

Mudah dan cepat.

 

PERCUMA keahlian dan pulangan tunai sebanyak RM36 dengan belian 2 botol Vivix!

 

 

WhatsApp 0183176090

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

One thought on “COD Vivix di Klang dan Sekitarnya

Leave a Comment

CommentLuv badge