Detoks Dengan Hanya 1 Sudu Teh Vivix Sehari

Ewah sekarang nak senang semua vivix ye. Hehe akak pun tak ketinggalan nak share tentang vivix ni untuk detoks. Eh boleh ke vivix detoks badan kita?

Bukan ke vivix ni terkenal untuk penyakit kronik je? Biasa dengar vivix untuk kanser, vivix untuk diabetes, vivix untuk katarak mata. Rupanya vivix pun boleh untuk detoks.

 

Apa itu detoks?

detoks dengan vivix

 

Detoks adalah proses pembersihan badan dari segala macam kotoran, lemak, racun  atau bahan buangan lain. Badan kita semestinya mempunyai system detoks sendiri iaitu hati, usus dan ginjal.

Antara proses detoks semulajadi adalah dengan berpuasa. Sebab tu umat Islam disarankan puasa isnin khamis, rupanya banyak hikmah tersembunyi di sebaliknya.

 

Bagaimana Vivix detoks badan kita?

Ada 13 cara iaitu:

  1. Mengeluarkan dan bersihkan kotoran termasuk bahan toksik dan beracun dari system tubuh.
  2. Memperbaiki dan melancarkan pengaliran darah untuk sampai ke semua organ tubuh.
  3. Membaiki kulit lebih bersih dan cerah.
  4. Memperbaiki penglihatan dan penghadaman.
  5. Mendapatkan tidur yang berkualiti.
  6. Membantu menurunkan berat badan sambil menurunkan kadar kolestrol jahat LDL pada paras normal.
  7. Memperbaharui sel hingga tahan sellular (DNA).
  8. Memberikan perlindungan anti oksidan sambil melambatkan proses penuaan.
  9. Bantu badan rasa lebih ringan, sihat dan bertenaga.
  10. Meningkatkan tahap imun badan dalam melawan penyakit.
  11. Menyokong kesihatan otak, jantung dan sendi.
  12. Mengurangkan simptom lelah, batuk atau sesak nafas.
  13. Menggalakkan kesihatan yang lebih baik secara keseluruhan.

 

Ni antara testimoni dari kawan dan customer hasil detoks dengan vivix. Mostly mereka yang sudah mencuba masing-masing menampakkan perubahan positif yang ketara.

detoks dengan vivix 3 kulit lebih kemerah-merahan dan tegang detoks dengan vivix 2

detoks dengan vivix pulih stroke

Ibarat sistem perparitan kita di rumah, kalua tak dibersihkan air tak dapat lalu dengan baik. Maka bila hujan, banjir lebih teruk dan lebih sadis lagi bau busuk sampah sarap yang terperangkap naik.

 

Jom cuba jom!

 

WhatsApp 0183176090 untuk tempahan dan consultation

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

Leave a Comment

CommentLuv badge