Herbal Blend bantuk rawat chicken pox, ruam, gatal dan eczema

Anak yang aktif biasanya tidak boleh duduk diam. Ada sahaja ideanya ingin mencipta sesuatu untuk menarik perhatian tak kira ibu, ayah atau orang sekeliling.

Sedar tak sedar separuh lagi dari bulan ramadhan umat islam bakal menyambut hari raya. Datang keterujaan nak menyambut raya di kampung.

Tapi jangan lupa akan si anak yang bijak tadi.hehe. Serangga, nyamuk dan seumpamanya pun sedang menanti kehadiran mereka.

Agaknya sedap kot darah budak kecil sampai tak gerak-gerak nyamuk hisap. Tau-tau je balik dari bermain dah merah sana sini.

Baju sahaja baru muka merah sana sini pun tak best kan? hihi.

Biasanya av akan sedia awal cream istimewa ni kemana sahaja pergi. Kena gigit nyamuk, kerengga, semut api, malah gegata pun boleh bantu kurangkan bengkak sejurus menghilangkan kesan gigitan tanpa side effect.

 

1001 Kebaikan Herbal Blend untuk si manja

 

Siapa yang pernah guna pasti jatuh hati. Yelah bukan sahaja boleh bantu mengurangkan gatal dan parut kesan gigitan nyamuk atau serangga, malah herbal blend pun bantu rawat chicken pox, ruam lampin, kurap susu dan juga kulit sensitif eczema.

 

Istimewanya lagi bukan si manja boleh guna, mak ayah atuk neneknya pun boleh guna sama. Mesti seronok tengok kaki pecah jadi licin semula kan?

 

herbal blend cream untuk tapak kaki merekah

 

 

 

herbal blend untuk kurap susu

 

 

 

 

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

2 thoughts on “Herbal Blend bantuk rawat chicken pox, ruam, gatal dan eczema

Leave a Comment

CommentLuv badge