Muka Lebih Bersih dan Cerah dengan Masker Vivix

Aishh takleh jadi. Nak cerita juga pada semua.

Group akak sekarang bukan tengah berseronok detoks parasit dengan vivix smoothie yang marvellous je tau. Mereka juga sedang berjimba pakai masker vivix.

Dorang memang buat akak geram. Bukan makan vivix je, rupanya dorang sapu kat muka. Apa nak takut kan , vitamin semulajadi. Bebas steroid.

Apatah lagi bila dah tahu  4 ramuan special yang terdapat dalam vivix, sure korang teruja nak cuba!

Senang je nak buat masker vivix ni, ambil 1 sudu the vivix dan ratakan di seluruh muka.

 

Haa ni dia kawan-kawan akak yang terlebih gorgeous.

masker vivix buat kulit makin cerah, bersih dan gebu masker vivix buat kulit makin cerah, bersih dan gebu 2 masker vivix buat kulit makin cerah, bersih dan gebu 4

Masing-masing teruja lihat wajah lebih bersih dan cerah setelah cuba masker vivix. Kesihatan dapat, kecantikan apatah lagi. Datang tanpa dipinta, cewah.

 

Ok, happy ber’vivix’ semua! 🙂

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

Leave a Comment

CommentLuv badge