Pengedar Shaklee Aktif Bukit Beruntung Rawang

Sekarang nak beli vitamin Shaklee di Bukit Beruntung Rawang mudah dan cepat whatsApp je 013-3003185. atau kalau susah nak save number boleh klik link ni > Order Shaklee dengan Wanie. Shazwanie bukanlah hanya penjual dia juga adalah pengamal vitamin Shaklee. Jadi selok belok, fungsiĀ vitamin dan cara makan yang betul akan di ajar. Tidaklah anda makan … Read more

Cara Rawat Sakit Lutut Tanpa Injection Yang Mahal dan Tinggi Risiko

2 minggu lepas pulang dari sukaneka Tadika An-Nawwar, ibu mengadu sakit lutut yang teramat. Rasa kejang langsung payah untuk bergerak. Ibu memang jarang sakit tapi bila dah kena ibu boleh flat. Seminggu juga ibu yang ‘kaki jalan’ terpaksa rehat di rumah. Yang peliknya bukan sakit di kepala lutut. Ibu sakit di belakang lutut. Rasa seperti … Read more

Cara Mudah Nak Personalize Link WhatsApp Supaya Nampak Lebih Korporat

Zaman makin canggih manggih ada je idea terbaru supaya nak memudahkan kita sebagai online seller mahupun online purchaser. Jika dahulunya customer hendaklah save no kita di phonebook mereka barulah dapat whatsApp kita kan? Itupun bila line slow nombor kita tak masuk-masuk. Takut customer fed-up terus tak jadi order ye tak. Padahal dia lupa tekan butang … Read more

Cara Nak Beli Vivix Dengan Harga Ahli

Bercakap tentang vivix, rata-rata pesakit majoriti dah kenal apa itu vivix apatah lagi pesakit yang ada katarak mata, sopak dan pesakit buah pinggang. Vivix sinonim dengan nama tonik ajaib kerana kandungan buah-buahan rare ada di dalamnya. Malah bukan sahaja kerana nama, produk dan cara hasilkan vivix pun sudah dipatenkan di dunia, jadi ini adalah satu-satunya … Read more