Cara Rawat Sakit Lutut Tanpa Injection Yang Mahal dan Tinggi Risiko

2 minggu lepas pulang dari sukaneka Tadika An-Nawwar, ibu mengadu sakit lutut yang teramat. Rasa kejang langsung payah untuk bergerak. Ibu memang jarang sakit tapi bila dah kena ibu boleh flat. Seminggu juga ibu yang ‘kaki jalan’ terpaksa rehat di rumah. Yang peliknya bukan sakit di kepala lutut. Ibu sakit di belakang lutut. Rasa seperti … Read more

Lokasi HQ Shaklee Baru di Sunway Geo Tower

Semalam adalah hari pertama HQ Shaklee yang baru mula beroperasi. Tentulah akak tak ketinggalan shopping di sana! ­čÖé Siapa yang tidak teruja, ia bagaikan aeon mall dimana kita tidak perlu lagi beratur ambil ┬ánombor, order dan tunggu di kaunter pick up seperti sebelum ini. Semua itu kita boleh ambil sendiri di rak, masuk bakul dan … Read more

Cara Mudah Nak Personalize Link WhatsApp Supaya Nampak Lebih Korporat

Zaman makin canggih manggih ada je idea terbaru supaya nak memudahkan kita sebagai online seller mahupun online purchaser. Jika dahulunya customer hendaklah save no kita di phonebook mereka barulah dapat whatsApp kita kan? Itupun bila line slow nombor kita tak masuk-masuk. Takut customer fed-up terus tak jadi order ye tak. Padahal dia lupa tekan butang … Read more

Cara Nak Beli Vivix Dengan Harga Ahli

Bercakap tentang vivix, rata-rata pesakit majoriti dah kenal apa itu vivix apatah lagi pesakit yang ada katarak mata, sopak dan pesakit buah pinggang. Vivix sinonim dengan nama tonik ajaib kerana kandungan buah-buahan rare ada di dalamnya. Malah bukan sahaja kerana nama, produk dan cara hasilkan vivix pun sudah dipatenkan di dunia, jadi ini adalah satu-satunya … Read more

Cari Ubat Kuat Yang Selamat Pada Buah Pinggang Dan Jantung

Akak pernah beberapa kali berborak dengan salah seorang penjual ubat kuat. Beliau boleh dedahkan ubat kuat adalah salah satu produk yang tidak bermusim. Sentiasa orang lelaki cari. Memang mudah untuk menjual sebab seberapa harganya pun customer sanggup bayar asalkan dapat baiki masalahnya. Majoriti dari buyer online. Mudah beli, bayar dan barang dapat tanpa diketahui oleh … Read more