Penapis air pertama mudah alih – Get Clean Water Pitcher


Ramai tak tahu ingatkan Shaklee ni jual suplemen sahaja, rupanya Penapis Air pun Shaklee ada jual.. Yelah makan suplemen wajib ambil sekurang-kurangnya 2liter sehari tapi kita lupa nak lihat air kosong apa yang kita minum? Adakah benar-benar bersih?




Sedikit info tentang Penapis air shaklee mudah alih – Get Clean Water Pitcher

Get Clean Water Pitchermerupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. 

Berbanding dengan jug air yang lain, Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Ia juga merupakan sistem penuras jug air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastic yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303liter bersamaan 80 gelen air bagi setiap turasan.

Kelebihan dan Keistimewaan Penapis air mudah alih ini:

  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, cadmium dan bahan-bahan cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat.
  • Disahkan juga dapat mengurangkan kandungan klorin jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Jug air bermeter automatic pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras.
  • Tidak memerlukan kuasa elektrik.
  • Air tidak perlu dimasak terlebih dahulu.
  • Mudah untuk digunakan. Hanya tuang air paip ke dalam jug ni untuk ditapis, lepas itu boleh terus minum. Tak perlu susah payah sambung ke paip.
  • Filter tu pun tak perlu susah payah cuci. Bila dah cukup tapisan 303 liter (80gelen) air, tukar saja filter tu. Dalam full set Penapis Air Shaklee akan dapat 3 filter free.. jadi jangan risau ya! Jimat!
  • Kualiti air yang jernih dan rasanya yang sedap, standing dengan penapis air jenama lain yang harganya beribu-ribu.
  • Mobiliti. Ya mudah alih, nak bawa ke mana-mana pun boleh. Balik kampung, travel, holiday, picnic ikut suka anda! J



Mari baca testimoni pengguna water pitcher ni. 

Memang best, katanya air lebih sedap! Anak-anak yang tak suka minum air masak pun boleh jadi ter..suka dan ter..lebih suka minum air masak. hehe. Sikit-sikit minta ‘mama.. nak minum air masak tuuu’ sambil tunjuk pada jug penapis air Shaklee yang comel loteh tu. 












Ingin dapatkan Water Pitcher Shaklee hari ni? Klik gambar di bawah, Shaklee akan poskan direct ke rumah anda!


 Kredit/ Debit Card diterima
Kredit/Debit kad diterima




Tunggu!! Ingin dapatkan diskaun 25% untuk setiap produk Shaklee?? 

JOM DAFTAR AHLI sekarang! Khidmat consultation seumur hidup diberikan percuma.


 Berminat? sebarang pertanyaan/info:


Hubungi FB Akak Vitamin
Call/Sms/Whatsapp: 011 2208 0393 untuk fast respond


“INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! TAK PERLU DEMO KE RUMAH-RUMAH KERANA KITA ADALAH PENGEDAR SHAKLEE ONLINE! SEMUA HANYA DI HUJUNG JARI. SUPPORT GROUP EKSKLUSIF TERSEDIA UNTUK KITA-KITA AJE! =D

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

Leave a Comment

CommentLuv badge