Pengedar Shaklee Aktif Bukit Beruntung Rawang

Sekarang nak beli vitamin Shaklee di Bukit Beruntung Rawang mudah dan cepat whatsApp je 013-3003185.

atau kalau susah nak save number boleh klik link ni > Order Shaklee dengan Wanie.

Shazwanie bukanlah hanya penjual dia juga adalah pengamal vitamin Shaklee. Jadi selok belok, fungsiĀ vitamin dan cara makan yang betul akan di ajar. Tidaklah anda makan vitamin sembrono.

Dia juga ada khidmat COD (Cash On Delivery), barang dah sampai pada tangan baru bayar. Mudah.

Sebab sesetengah pelanggan ada sejarah hitam beli online, sudah bank-in tapi barang tak sampai-sampai. Jadi bila boleh bersua muka, barulah percaya, kan? šŸ™‚

Orang Bukit Beruntung Rawang nakĀ vitamin Shaklee?

WhatsApp wanie ye 013-3003185

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

Leave a Comment

CommentLuv badge