Pengedar Shaklee Chendering Kuala Terengganu Bertauliah

Assalamualaikum semua, hari ni akak vitamin nak buat hebahan ya. Orang Kuala Terengganu dah tak perlu pening kepala nak dapatkan vitamin Shaklee. Kadang malas nak tunggu abam posmen, jadi akak dah ada wakil untuk anda; Atiqah Asri.

Nama samarannya #MommyShaklee. Kalau setakat area Chendering dan 5km sekitarnya atiqah bagi servis PERCUMA je tanpa bayaran 😉

Nak best lagi? Khidmat rundingan eksklusif pun diberikan PERCUMA walaupun selepas membeli. Atiqah tak biarkan anda terkontang kanting tanpa pantauan sehingga anda mendapat hasil yang sangat memuaskan dari vitamin Shaklee!

Kenali Atiqah Asri sebagai Pengedar Shaklee Chendering Kuala Terengganu

pengedar-shaklee-chendering-kuala-terengganu

Atiqah dah join ahli Shaklee sejak 2015 lagi sejak mengandung anak pertama. Setelah merasai keberkesanan vitamin Shaklee, Atiqah membuat keputusan untuk mula berbiznes. Memang impian Atiqah nak jaga anak sendiri depan mata. Walau berkelulusan Ijazah, ia bukanlah menjadi penghalang untuk Atiqah menjana pendapatan dari rumah. :)

Orang kata “penat je belajar kalau hanya nak duduk rumah?” Tapi Atiqah tolak tepi semua alasan tu, anggap je mereka iri hati sebab tak dapat hak kebebasan masa jaga anak, nak cuti bila-bila ikut suka pun tak boleh, nak travel oversea berminggu-minggu boss marah. kan? kan? Atiqah memang berniat nak kongsi dengan anda semua bagaimana kita boleh sihat tanpa sintetik. Anda pun boleh jika anda mahu.

Tambah lagi, Shaklee tersenarai sebagai Syarikat Nutrisi Semulajadi terbaik di dunia sejak penubuhannya pada tahun 1956. Dah lebih 50 tahun di pasaran dunia dengan moto Shaklee “Always works, Always Safe & Always Green”. Memang anda tak salah memilih Shaklee sebagai pilihan vitamin anda sekeluarga.

produk shaklee

Jadi apa tunggu lagi.. Nak vitamin segera? Jom dapatkan servis penghantaran dan consultation terbaik dari Atiqah! :)

 

WhatsApp 013-9881981

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu
“Tangan yang Memberi Lebih Baik”

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

Leave a Comment

CommentLuv badge