Pengedar Shaklee Kg Delek dan Telok Gadong Klang No 1

Sekarang apa yang tak naik? Semua naik. Terbaru ni ron 95 naik lagi 15 sen. Melambung bukan main tinggi padahal kita pembekal minyak dunia, ye dak? Oh lupa bukan harga naik, cuma subsidi je ditarik :p

Untunglah minyak ikan Shaklee tak naik. Hehe maintain sama harga. Tak pernah dengar minyak ikan Shaklee? Namanya Omega Guard. Jangan terkejut minyak ikan ini tiada bau hanyir. Anak akak makan selamber je ngap macam tu. ‘Pop!’ dalam mulut. hehe

produk-shaklee

Cerita pasal minyak ni, akak nak war-warkan akak adalah Pengedar Shaklee Sah di Klang ye. Jadi tak perlu membazir duit minyak nak ke HQ Shaklee contoh setong Energizing Soy Protein semata-mata hanya nak dapatkan vitamin Shaklee.

Kawasan terdekat seperti Sungai Udang, Telok Gadong, Kg Delek akak boleh hantarkan PERCUMA dalam kata lain COD (cash on delivery). Dapat barang baru bayar. 😉 Jimat kan?

Ye, tentu sekali bersama consultation terbaik untuk pelanggan-pelanggan istimewa akak sahaja.

pengedar-shaklee-kg-delek-sg-udang-telok-gadong-klang

Yang duduk jauh tapi nak cepat sampai juga yezzaa jangan risau. Akak pun boleh pos kan. Order sebelum pukul 3 esok sampai insyaAllah. Untuk respon pantas,

WhatsApp 018-317 6090

Nak tahu lebih lanjut tentang akak boleh klik sini. Dah kenal baru percaya nak order kan? 😉

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

One thought on “Pengedar Shaklee Kg Delek dan Telok Gadong Klang No 1

Leave a Comment

CommentLuv badge