Pengedar Shaklee sekitar Bandar Klang, Bukit Raja dan Bukit Tinggi

Boleh tahan makan kos juga dari Bandar Klang ke HQ Shaklee di Pinnacle Subang. Ramai yang berkira-kira nak ke sana untuk mendapatkan contoh hanya satu tong Energizing Soy Protein.

Yelah ada sesetangah orang takut berurusan online apatah lagi yang melibatkan duit. Takut nak transfer selagi tak kenal orangnya, ye tak? Ataupun perlukan vitamin cepat. Lambat tunggu abang posmen mai rumah.

pengedar shaklee bandar klang, bukit raja dan bukit tinggi klang

Sekarang tak perlu risau dah, tujuan akak menulis entri ini adalah untuk buat hebahan pada orang yang tercari-cari Pengedar Shaklee sekitar Bandar Klang, Bukit Raja dan Bukit Tinggi, anda boleh dapatkan vitamin Shaklee direct by hand atau orang lebih suka panggil C.O.D (Cash on Delivery) – dapat barang baru bayar dengan akak sahaja. 🙂

Hanya whatsApp/SMS ke 018 – 317 6090 untuk respon pantas

Akak menawarkan servis penghantaran percuma tanpa bayaran. InsyaAllah servis tiptop. Boleh baca testimoni sahabat yang pernah mengambil produk ini bersama akak. Alhamdulillah ramai berpuas hati.

Jika tuan/puan sedia maklum produk Shaklee bukan sahaja merangkumi vitamin semulajadi sahaja, pencuci muka, home care, set shampoo malah penapis air beralkali mudah alih pun ada.

join-ahli-shaklee

Boleh berkenalan dengan akak lebih lanjut di sini. 😉

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

2 thoughts on “Pengedar Shaklee sekitar Bandar Klang, Bukit Raja dan Bukit Tinggi

Leave a Comment

CommentLuv badge