Pengedar Shaklee Shah Alam, Setia Alam & Bukit Jelutong

Boleh tahan makan kos juga dari Setia Alam ke HQ Shaklee di Sunway Geo Subang. Ramai yang berkira-kira nak ke sana untuk mendapatkan contoh hanya satu tong Energizing Soy Protein.

Yelah ada sesetangah orang takut berurusan online apatah lagi yang melibatkan duit. Takut nak transfer selagi tak kenal orangnya, ye tak? Ataupun perlukan vitamin cepat. Lambat tunggu abang posmen mai rumah.

 

Sekarang tak perlu risau dah, tujuan akak menulis entri ini adalah untuk buat hebahan pada orang yang tercari-cari Pengedar Shaklee Shah Alam, Setia Alam & Bukit Jelutong, anda boleh dapatkan vitamin Shaklee direct by hand atau orang lebih suka panggil C.O.D (Cash on Delivery) – dapat barang baru bayar dengan wawa sahaja. 🙂

 

Untuk pengetahuan semua, Wawa adalah bekas pesakit bell palsy, selain dapatkan rawatan hospital, beliau adalah pengguna tegar vivix untuk membantu sakitnya lebih cepat pulih. Alhamdulillah kali ke3 berjumpa dengannya dia tidak lagi memakai mask. Cantik dan baik orangnya.

Boleh whatsApp/call wawa 017-314 6827 untuk respon pantas

 

InsyaAllah servis tiptop. Boleh baca testimoni sahabat yang pernah mengambil produk ini bersama team akak. Alhamdulillah ramai berpuas hati.

Jika tuan/puan sedia maklum produk Shaklee bukan sahaja merangkumi vitamin semulajadi sahaja, pencuci muka, home care, set shampoo malah penapis air beralkali dari arang tempurung kelapa pun ada.

Terima kasih hubungi kami.

About AkakVitamin

A Happy Working at Home Mom | Shakleeprenuer | Momblographer | Love Foods and Travel | Sayang Peluk Cium Keluarga Tercinta kerana Allah | Contact: WhatsApp 018-3176090

2 thoughts on “Pengedar Shaklee Shah Alam, Setia Alam & Bukit Jelutong

Leave a Comment

CommentLuv badge